Palmares van RSC Heverlee

Wij zijn bijzonder trots op de prestaties van onze competitierenners en willen dit op deze pagina dan ook extra in de verf zetten! Het palmares van RSC Heverlee toont een overzicht van de prestaties op Europese kampioenschappen en wereldkampioenschappen sinds 1984.

We hebben pas resultaten kunnen terugvinden vanaf 1984, maar weet dat de glorieperiode van Annie en Josette Lambrechts grotendeels voor 1984 plaatsvond. Annie werd maar liefst 22 keer Europees kampioen en 19 keer wereldkampioen!

Zoals je ziet werd de inzet van onze renners tot hiertoe ieder jaar wel beloond met 1 of meerdere medailles op EK en/of WK. De club telt meerdere Europese kampioenen, maar na de 19 wereldtitels van Annie Lambrechts was het lang wachten op een nieuwe wereldkampioen in de club. In 2007 was het zover: Bart Swings werd wereldkampioen bij de juniors heren! En hierbij stopt het niet, want Bart werd ook in 2008 en 2009 wereldkampioen. Proficiat, Bart!

We mogen niet vergeten dat al onze renners, ook de allerkleinsten, ieder jaar weer mooie resultaten behalen op het Belgisch kampioenschap en andere wedstrijden. Bij deze een dikke proficiat voor jullie allemaal!

We duimen alvast voor enkele mooie resultaten dit jaar!

De lange lijst resultaten van onze kampioenen vind je hieronder