Woensdagse Roller & Bikeparade: 170 skaters

De eerste Leuvense T-Man Roller & Bike parade van dit seizoen trok woensdagavond 26 juni door de straten. 170 skaters, longboarders en skateboarders, gevolgd door een 25-tal fietsers reden een klein parcours van 7km door de binnenstad en aansluitende een grotere toer van 14km door Kessel-lo. Alles werd veilig begeleid door de politie en bijgestaan door de eigen crew. 
De Roller & Bike parade is een organisatie van Belgium Rollers, die overal in België dergelijke parades organiseert. Voor Leuven zijn de lokale partners RSC Heverlee, de Stad Leuven zelf en ook  De Watergroep. Dankzij De Watergroep kunnen we ook wat gratis water voorzien op de pauzeplaatsen van de Roller & Bike parades van Leuven. Je brengt altijd wel best zelf je drinkbeker of Camel-bag mee.

De volgende editie rijdt uit op woensdagavond 24 juli en de laatste van de zomer plannen we op woensdagavond 21 augustus.De afspraak is altijd vanaf 19u aan het Martelarenplein (station) Leuven. De kleine toer (7km binnenstad) vertrekt om 20u, de grote toer (Kessel-lo) vertrekt omstreeks 20:45u. De deelname is gratis en er is geen inschrijving. 
Zorg voor je veiligheid! 
Rij volgens de wettelijke voorschriften: voorzie verlichting voor en achter, volg de instructies van politie en begeleiders en draag voldoende bescherming (zéker de helm, maar polsbeschermers zijn ook altijd nuttig).

OPGELET! 
Bij regenweer gaat het niet door. We proberen dit zo goed mogelijk in te schatten en geven op deze site tegen 17u bericht van bevestiging of annulatie.