Ook dit jaar één Roller & Bike Parade Leuven woensdag 24 juni

Net zoals vorig jaar rijden we deze zomer één keer de unieke Leuvense Roller & Bike parade in samenwerking met de Stad. Het is dus de unieke gelegenheid om nog eens gezellig in groep en feestelijk door afgeschermde straten te rollen.

De voorgaande jaren konden we altijd rekenen op zo’n 250 enthousiaste deelnemers. De toer start met een klein parcours van 7km door de binnenstad en aansluitende een grotere toer van 14km door Kessel-lo. Alles wordt veilig begeleid door de politie en bijgestaan door een eigen crew. U bent van harte welkom op alle soorten eigen wieltjes: skates, longboards, en fietsen.

We verzamelen woensdagavond 24/06/15 vanaf 18:30u aan het Martelarenplein (station) Leuven. De kleine toer (7km binnenstad) vertrekt om 19u, de grote toer (Kessel-lo) vertrekt omstreeks 19:45u. De deelname is gratis en er is geen inschrijving.

De T-Man Roller & Bike parade is een organisatie van BelgiumRollers Bee Groupe, die overal in België dergelijke parades organiseert, samen met RSC Heverlee. Voor dit jaar kunnen we jammer genoeg maar eenmalig rekenen op een samenwerking met de stad zelf.


OPGELET!

Bij regenweer gaat het niet door. We proberen dit zo goed mogelijk in te schatten en geven bericht van bevestiging of annulering op www.RSCHeverlee.be of op de Facebook pagina RSC HEVERLEE. Indien we tijdig kunnen annuleren is er een tweede datum op woensdagavond 15 juli.

Zorg ook voor uw veiligheid: rij volgens de wettelijke voorschriften; voorzie bij duisternis verlichting voor en achter; volg de instructies van politie en begeleiders en draag voldoende bescherming (zéker de helm, maar polsbeschermers zijn ook altijd nuttig).