Sponsors gezocht voor Pinkstertweedaagse!

Op 23 en 24 mei 2010 gaat voor de 44ste maal onze SKEELER-TWEEDAAGSE door. Deze organisatie is zeer gereputeerd in de skeelerwereld. Ook dit jaar verwachten wij de Belgische top op onze wedstrijden. Elke renner wil zich immers meten aan onze vele Belgische, drie Europese kampioenen én de Wereldkampioen die onze club telt.
De wedstrijden van de eerste dag (23 mei) worden gereden op de piste van het Provinciaal Recreatiedomein te Kessel-Lo. De dag nadien (24 mei) is het hele gebeuren te gast in de wijk Terbank te Heverlee.

Het hoeft geen betoog dat genoemde organisaties aanzienlijke financiële middelen vergen. Anderzijds bieden ze aan adverteerders en sponsors de gelegenheid om hun bekendheid bij het publiek te verruimen.

Daarom willen we een oproep doen aan al onze leden om ons hierbij te helpen!

Ken je toevallig mensen die misschien willen sponsoren?
Heb je zelf een eigen zaak en ben je geïnteresseerd?
Neem dan snel contact op met onze voorzitster, Kristel Dehertoghe
( kristel_dehertoghe@hotmail.com ) of spreek er iemand van het bestuur over aan op de training.

We hebben een brochure ter beschikking, waarin je een gedetailleerd overzicht vindt van de reclamemogelijkheden, die de vriendenkring van Rolschaatsclub Heverlee aanbiedt.
We zijn van mening dat alle beetjes helpen, vandaar dat sponsoring al mogelijk is vanaf een bedrag van slechts 15€! Een advertentie van een kwart pagina in de programmabrochure kan al vanaf 50€.

Ben je geïnteresseerd of ken je mogelijke sponsors, neem dan vóór 5 april contact op met ons! Alvast bedankt voor jullie inspanningen!!!!