Verslag 3e manche Vlaams IndoorkampioenschapOp 7 maart werd de derde manche van het Vlaams Indoorkampioenschap gereden in de sporthal van Heverlee. Hieronder de mooie resultaten van onze renners. Proficiat!

Bij de miniemen meisjes werd Femke Maris 2x 6e, zij staat momenteel 7e in de stand.
Bij de miniemen jongens behaalde Tom de Keyser een mooie 2e en 3e plaats. Hij staat op dit moment 2e in de stand, met nog één manche te gaan.

Nina Duchene bekleedt momenteel de eerste plaats in de stand bij de pupillen meisjes, ze behaalde zondag een 1e en een 2e plaats. In dezelfde categorie werd Jill Dierickx 2x 11e.
Bij de pupillen jongens won Simon De Keyser zijn 2 wedstrijden, hij staat momenteel ook bovenaan in de stand. Korneel Wittemans werd knap 3e en 4e en staat op de derde plaats in het klassement. Daan Deckers werd in dezelfde reeks 2x 13e.

Katrien Hernalsteen won haar eerste wedstrijd bij de cadetten meisjes en ze werd 3e in de tweede wedstrijd. Katrien staat momenteel tweede in het klassement. Christelle Klein werd knap 4e en 8e en staat momenteel 6e in de stand.
Bij de Cadetten jongens werd Arne Deckers 2x 9e en hij staat ook 9e in het klassement.

Bij de scholieren meisjes staat Vera Huys aan de leiding van het klassement, ze won haar twee wedstrijden afgelopen zondag. Yannis Vandebeeck staat eveneens bovenaan in het klassement bij de scholieren jongens en ook hij won zijn 2 wedstrijden zondag.

De juniors en seniors dames reden hun wedstrijd samen. Katia Klein won, voor ploeggenote Hanne Wouters. Beiden staan aan de leiding in het klassement in hun eigen categorie.

Mooi gereden allemaal!
Veel succes in de laatste manche van VK Indoor in Tienen.
We rekenen op een paar mooie podiumplaatsen!

Hieronder nog enkele actiefoto's van zondag ...