Leuven Bears geeft gratis tickets! (archief)


Slalom loopt vol!

Er is ook nieuws van de SLALOM-Sessie van 30 januari. De inschrijvingen voor deze avond met Cone Crazy lopen lekker vlot binnen, haast je dus als je erbij wil zijn. Ook hiervoor kan je inschrijven op secretariaat@rscheverlee.be maar ook op het speciale slalom@rscheverlee.be.

Gratis naar het eerste klasse basket!

Op 13 februari hebben we in Sportoase de INLINESKATE BASKETBAL met de Stella Artois Leuven Bears. Misschien doen zelfs enkele spelers van de eerste ploeg mee, maar in ieder geval deelt Stella Artois Leuven Bears een gratis duo ticket uit aan elke deelnemer.

Hockey: zondag 31 januari

Had je de eerste gemist dan kan je nog altijd intekenen voor een van de volgende sessies met Super Inline Chief Kristof, de trainer van de eerste ploeg. We hebben een technische en fysische training en natuurlijk ook wedstrijd. De eerst volgende is alvast nu zondag!

Roller Voetbal

Zaterdag 23 januari hadden we een leuke ontmoeting met de Shinobis Riders, de gekende Roller voetbalclub van Brussel. Met zo'n 20 waren we aan het sjotten: praktische oefeningen, rijden met de
bal en uiteraard speelden we ook een match. Als je dit gemist hebt dan moet je er volgend jaar zeker bij zijn!

Check hier alle foto's!


Voor de volledigheid
 

 Dit is het volledige programma voor deze winter
Zondag 10 januari 20-22u Inlinehockey (Sporthal Rijschool)

Zaterdag 23 januari 18-20u Inline Voetbal (Sportoase)
Zaterdag 30 januari 20-22u Slalom (Sportoase)
Zondag 31 januari 20-22u Inlinehockey (Sporthal Rijschool)
Zaterdag 13 februari 15-17u Inline Basket (Sportoase)
Zondag 28 februari 15-17u Inlinehockey (Sporthal Rijschool)


Alle sessies staan open voor iedereen die beschikt over een behoorlijke basistechniek (vooruit, achteruit, op één been en minimaal 2 stoptechnieken kennen). Inschrijven is voor elke activiteit verplicht en kan via secretariaat@rscheverlee.be. Deelnameprijs: clubleden RSC Heverlee gratis, anderen € 10.